VII BFAST DUATLÓ DE RUBÍ

Triatlón - Duatlón

Información general


Fecha:
Dirección:
08191 Rubí, Barcelona, España
41.49712, 2.03492
Descripción: Amb una primera edició el 23 de gener de 2013, aconseguint un gran èxit de participació i organització essent una de les tres úniques proves amb distància Olímpica a Catalunya, el BFAST Duatló de Rubí organitzat pel Club Natació Rubí s’ha anat consolidant com una prova de referència dins del calendari. La prova va ésser escollida l’any 2014 per els esportistes com al 2n millor duatló de tot l’estat espanyol a nivell d’organització i aquesta edició és la seu del Campionat de Catalunya Absolut de Duatló i prova de la lliga catalana de clubs, com ja va ser-ho a l’edició del 2016.

Es determina una prova en format Duatló de distància sprint (5 km de cursa a peu, 20 km de ciclisme i 2.5 km de cursa a peu), dimensionada per a un màxim de 400 triatletes de categories cadet, júnior, sub-23, absolut, veterans 1, veterans 2 i veterans 3, havent-hi classificació masculina i femenina tant individual com per equips. A més, a partir de l’edició del 2020 s’inclou una nova prova infantil no competitiva en format duatló que hereta el llegat de 7 fantàstiques edicions del Triatló Infantil de Rubí organitzat pel Club Natació Rubí, amb l’objectiu de donar a conèixer el duatló i el triatló als més petits i fer del cap de setmana de la prova una gran festa del Duatló a la ciutat.

Compta amb el suport de la Federació Catalana de Triatló, de l’Ajuntament de Rubí i de Sant Cugat del Vallès, de la Policia Local de Rubí i de Sant Cugat del Vallès, del Servei Català de Trànsit, així com de més de 150 voluntaris i voluntàries entre d’altres entitats rubinenques. A més, a partir de l’edició del 2019, la marca de roba esportiva BFAST dona nom al Duatló de Rubí i es converteix en el principal patrocinador d’una de les proves esportives més importants de la ciutat.

Eventos similares:
SEGUIR
MERA TRI CAMP 2020
Oleiros, La Coruña, España
Triatlón - Duatlón
SEGUIR
Carrera solidaria Camón Aznar con la fibrosis quística
Av. Navarra, 141, 50011 Zaragoza, España
Carretera
SEGUIR
Duatló Infantil De Rubí
08191 Rubí, Barcelona, España
Triatlón - Duatlón
SEGUIR
III Duatlón Invernal de Bronchales 2020
44367 Bronchales, Teruel, España
Triatlón - Duatlón
SEGUIR
San Silbestre Duatloia 2019
48410 Orozco, Vizcaya, España
Triatlón - Duatlón

Imágenes

Comentarios

Comentarios

Por valoración

Por orden cronológico

Seguidores

Valoraciones

Por valoración

Por orden cronológico